DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075299-1,89%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ALESTA BİSTRO ÇITAYI YÜKSELTTİ… LEZZET VE MEMNUNİYETİN YENİ ADI ‘ALESTA GASTRO’
3565 okunma

ALESTA BİSTRO ÇITAYI YÜKSELTTİ… LEZZET VE MEMNUNİYETİN YENİ ADI ‘ALESTA GASTRO’

ABONE OL
01/05/2022 12:51
ALESTA BİSTRO ÇITAYI YÜKSELTTİ… LEZZET VE MEMNUNİYETİN YENİ ADI ‘ALESTA GASTRO’
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da lezzet ve müşteri memnuniyeti dendiğinde akla gelen ilk restoranlardan biri olan Alesta Bistro, memnuniyet ve hizmet kalitesi çıtasını biraz daha yükseltirken, Ramazan Bayramı’nın ilk gününden itibaren müşterilerine Alesta Gastro ismiyle hizmet verecek.

Mevcut mutfak çeşitliliğini biraz daha renklendiren işletmeci Ahmet İnceoğlu, yeni dönem konseptinde dünya mutfağından örneklere de yer verecek. İnceoğlu, bu dönüşümü gerçekleştirecek kadrolarını da üniversitelerin gastronomi bölümünden mezun olmuş ve deneyim sahibi personel aracılığıyla gerçekleştirecek.

Senelerden beri süregelen işletmecilik tecrübesini 2018’de açmış olduğu ALESTA BİSTRO ile katlayan işletmeci İnceoğlu, yeni dönemde ALESTA GASTRO ismiyle hizmet verecek olan işletmesinin mutfak ekibine gastronomi mezunu diplomalı personel ve işinin ehli yeni arkadaşlar ekledi.

ALESTA BİSTRO’dan ALESTA GASTRO’ya dönüşün hikayesini gazetemize anlatan Ahmet İnceoğlu, bu dönüşümün arka planında yer alan dürtünün, daha fazla ürün çeşitliliği ve dünya mutfağından örneklere yer verme duygusundan kaynaklandığını söyledi.

‘Akçakoca‘da bir ilki başardık. Kendi özel soslarımızda marine ettiğimiz etlerimiz, ekmeklerimiz, yemeklerimiz ve  yaptığımız özel dokunuşlarla gelen konuklarımıza gerçekten çok lezzetli yemekler yedirme, farkındalık yaratma eğilimindeyiz’ şeklinde konuşan İnceoğlu, bayramın ilk günüyle beraber ‘ALESTA GASTRO tabelamızla yola çıkma kararı aldık. Gelen herkesi memnun etmemizin bir göstergesi olarak four square istatistiklerinde 9.3 gibi rekor bir puanla bölgede lider konumadayız. Şimdi amacımız bu rekoru yenilemek. Bunun için mutfak çeşitliliğimizi yenileyerek dünya mutfağının farklı alternatifleriyle konuklarımızı memnun etmeye başlayacağız. Ramazan Bayramı’nın birinci gününe yeni tabelamızla ve farklı farklı lezzetlerle giriyoruz’ dedi.

Yeniliklerin Akçakoca’da öncüsü Ahmet İnceoğlu, bayramın ilk gününden itibaren konukları ALESTA GASTRO’nun yenilenmiş dünyasına davet ederken, sözlerini şöyle tamamladı:

”İşimizi seviyoruz, mesleğimizi seviyoruz, çalışanlarımızla her gün daha iyiye gitmeye çabalıyoruz. Bütün yorgunluğumuzu insanlarımızın güler yüzü, memnuniyeti ve internette yaptığı yorumlar alıyor. Akçakoca için daha iyisini, daha güzelini yapacağız. Konuklarımızın yaptığı geri dönüşler, internet yorumları ve sosyal medyada işletmemize verilen puanlar bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu konuda destek veren herkese bir kez daha  teşekkür ediyorum. Bu istatistiki memnuniyet rakamları olan four square oranlarımızı (9,3) daha da yukarılara taşıyarak sadece bölgenin değil ülkenin de en gözde mekanı haline gelmeye çalışıyoruz. Bizi bu şekilde onore eden tüm konuklarımıza, müşterimize bir kez teşekkür ediyoruz ve herkesi bayramın birinci gününden itibaren ALESTA GASTRO’ya davet ediyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.