DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2072365-1,30%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAKAN ÖZTAŞ: ‘BANA BU KADAR EKMEK VERDİLER BİRAZ FAYDAM DOKUNSUN’ DİYEBİLİRDİN
3709 okunma

HAKAN ÖZTAŞ: ‘BANA BU KADAR EKMEK VERDİLER BİRAZ FAYDAM DOKUNSUN’ DİYEBİLİRDİN

ABONE OL
28/04/2022 19:06
HAKAN ÖZTAŞ: ‘BANA BU KADAR EKMEK VERDİLER BİRAZ FAYDAM DOKUNSUN’ DİYEBİLİRDİN
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş’tan belediyede 1 yıl boyunca çalışıp maaş almış eski personele sitem dolu sözler geldi. Bir internet haber sitesi aracılığıyla Belediye aleyhinde yazılan yazıların asılsız olduğunu düşünen Öztaş, yazıyı yazanın Belediye eski çalışanı bir personel olduğunu öğrenince sitem dolu bir cevapla karşılık verdi.

Akçakoca Belediyesi’nin basın ve halkla ilişkiler biriminde bir yıl boyunca çalışmış olduğu öğrenilen kişinin, belediye ile yollarını ayırır ayırmaz eleştiri ağırlıklı haberler yaptığını fark eden Öztaş, yaptığı yorumunda, ‘habercilik deyince akla hep belediye ve onun kötü yönlerini bulmak mı geliyor’ ifadelerini kullanırken, devamında şu sözlere yer verdi:

‘Aylarca ABİTAŞ’ın ekmeğini yedin, bir site yaptın, bana bu kadar ekmek verdiler bari şu sitede benim de onlara birazcık faydam olsun, hadi beynin düşünmedi vicdanın da mı sızlamadı…”

Sözkonusu haber sitesinin yaptığı yalan haber ve karalamalarla ilgili olarak yargıya başvurup suç duyurusunda bulunacaklarını belirten ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş, ‘Halkın yüksek teveccühüyle seçilmiş belediye yöneticileriyle, zor koşullar altında görevlerini ifa eden vefalı çalışanlarımızın gururlarını incitecek tüm yayınlara karşı yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Bizi en çok üzen de ekmek yedirdiğimiz, ailemizden biri olarak kabul ettiğimiz mesai arkadaşlarımızın bir zaman sonra sergiledikleri asılsız karalamalardır. Bunun takdirini de halkımıza havale ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.