DOLAR 32,5148 -0.1%
EURO 34,9665 0.29%
ALTIN 2.431,940,38
BIST 9.723,510,01%
BITCOIN 2064562-2,25%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MHP İFTAR VERDİ GÖZLER ÇARESİZCE ÜMİT VEKİLİ ARADI
2225 okunma

MHP İFTAR VERDİ GÖZLER ÇARESİZCE ÜMİT VEKİLİ ARADI

ABONE OL
17/04/2022 18:29
MHP İFTAR VERDİ GÖZLER ÇARESİZCE ÜMİT VEKİLİ ARADI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı’nın dün Abant Kahvecisi’de verdiği iftar programında, gözler çaresizce Akçakocalı vekil Ümit Yılmaz’ı aradı. Uzun zamandır Akçakoca’yı ihmal ettiği gerekçesiyle tepkilerin odağında yer alan milletvekili Ümit Yılmaz, partisinin iftar yemeğinde yol arkadaşlarını bir kez  daha yalnız bıraktı.

Düzenlenen iftar programına, Akçakoca MHP teşkilatının yanı sıra, Belediye başkanı Okan Yanmaz, belediye başkan yardımcıları Yüksel Yılmaz ve Şenol Yazgan, MHP il genel meclisi üyesi Ergin Özensel ile ABİTAŞ genel müdürü Hakan Öztaş’ın yanı sıra, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yönetiminden arkadaşları katıldı.

İftar programında gözler MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ı ararken, Yılmaz’ın iftar programına katılmadığı öğrenildi.

AKÇAKOCA’NIN DERDİYLE DERTLENMİYOR MU?

Düzce milletvekili Yılmaz, “Seçimler öncesinde ‘ben Akçakocalıyım, Akçakoca’nın tüm sorunları benim sorunum olacak” vaatleriyle oy toplamıştı. Seçimlerin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen vekil Yılmaz’ın Akçakoca ziyaretleri ise yok denecek kadar az kalmıştı.

MHP milletvekili Yılmaz’ın Akçakoca’ya bu uzak duruşunun nedeni henüz bilinmezken, sitemkâr seçmenler bu ilgisizliğin sandıkta mutlaka bir karşılığının olacağına vurgu yapıyorlar.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.