DOLAR 32,3069 0.14%
EURO 34,9265 0.29%
ALTIN 2.394,830,11
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1990323-1,92%
Düzce
23°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

YEMENİCİ’NİN SAVCILIĞA VERDİĞİ BU KISA BOYLU VE ZENGİN SAHTEKÂR KİM?..
5392 okunma

YEMENİCİ’NİN SAVCILIĞA VERDİĞİ BU KISA BOYLU VE ZENGİN SAHTEKÂR KİM?..

ABONE OL
01/04/2022 14:18
YEMENİCİ’NİN SAVCILIĞA VERDİĞİ BU KISA BOYLU VE ZENGİN SAHTEKÂR KİM?..
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın sevilen simalarından olan Sedat Yemenici ile ilgili olarak Facebook sosyal paylaşım platformu üzerinden sahte bir  hesapla yapılan küfür dolu paylaşım ilçe halkının tepkisini çekerken, sahte hesapla ilgili adeta bir hafiye gibi çalışan Yemenici, hesabın kim ya da kimler tarafından kurulup yönetildiğine dair yeterli bilginin elinde olduğunu söyledi.

Eroğlu Cemil isimli sahte hesap aracılığıyla kendisinin izinsiz çekilmiş bir yemek yeme fotoğrafının altına çok sayıda küfür ve hakaret içeren yazı yazıldığını kaydeden Sedat Yemenici, bu hesapla ilgili olarak yaptığı derin araştırma neticesinde çok sayıda veriye ulaştığını ve bu verilerle Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

”Sahte hesap anında kaldırıldı”

Eroğlu Cemil isimli sahte hesabın bazı güç odağı kişilerin lehine toplumda infial uyandırmak ve hedef alınan kişilerin saygınlığını zedeleyecek şekilde hakaret ve küfür dolu içerikleri paylaştını ifade eden Yemenici, yaptığı araştırma sonunda hedefe çok yakınlaştığını ve bunu fark eden sahte hesap kullanıcılarının hesabı kaldırdıklarını söyledi.

”Suç içeren paylaşım imajlarını kopyaladım, deliller elimde…” 

Yemenici, sahte hesaptan yapılan küfür ve hakaretlerin kaynağına inmiş olduklarını, yapılan küfür ve hakaretlere karşı cezai işlem sürecini başlattıklarını sözlerine eklerken, sahte hesabın kaldırılmasının sorumluları ceza almaktan kurtaramayacağını ifade etti.

‘Etkili-yetkili’, ‘zengin, paralı’, ‘kısa boylu’ gibi göndermeler kimi hedefliyor?

Sedat Yemenici kendi sosyal medya hesabından Eroğlu Cemil sahte isimli hesapla ilgili ağır ifadeler içeren paylaşım yapınca Akçakoca’dan bazı isimlerin de bu paylaşıma yorumlarla destek verdiği görüldü.

Yemenici’nin bu yazışmalar esnasında kullandığı nitelemelere bakıldığındaysa, adeta bir sır gibi sakladığı ismin zengin, etkili ve kısa boylu olduğunu anlamak güç değil.

Akçakoca’da bir şer odağı tarafından kurulduğu ortaya çıkan Eroğlu Cemil isimli sahte facebook hesabının akıbetinin yargılama sonrası belli olacağını ifade eden Yemenici, bu sürenin sonlanmasını beklemeden, toplumda infial ve gerginlik yaratmak maksadı taşıyan bu sahte hesaplara tevessül eden kişi ya da kişileri alenen afişe edeceğini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.