DOLAR 32,3482 0.27%
EURO 35,1625 0.04%
ALTIN 2.306,531,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22908352,70%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

AKÇAKOCA ÜNİAK TOPLULUĞU VE FARUK ÖZLÜ’DEN TARİHİN DERİNLİĞİNE YOLCULUK
2040 okunma

AKÇAKOCA ÜNİAK TOPLULUĞU VE FARUK ÖZLÜ’DEN TARİHİN DERİNLİĞİNE YOLCULUK

ABONE OL
28/03/2022 09:14
AKÇAKOCA ÜNİAK TOPLULUĞU VE FARUK ÖZLÜ’DEN TARİHİN DERİNLİĞİNE YOLCULUK
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Akçakoca ÜniAk Topluluğu üyeleri ile Konuralp Antik Kenti’nde tarihe yolculuk gezisi yaptı.

Düzce Üniversitesi Akçakoca yerleşkesinde okuyan 150 gençle birlikte bir araya gele başkan Özlü, Konuralp Antik Kenti ve Konuralp Müzesini gezdikten sonra rotayı Yığılca Sarıkaya Mağarasına çevirdi.

Başkan Özlü, her tarihi durakta belediye olarak yaptıkları çalışmaları gençlerle paylaştı. Konuralp antik kentinin ortaya çıkartılması için son dönemde yürütülen özel çalışmayla ilgili bilgi aktarımı yapan Özlü, bu çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Gençlerle hasbihal etmekten keyif aldığı gözlenen başkan Özlü, üniversite gençlerinin öğrenim ve barınma koşullarıyla ilgili sorunlarını da dinledi. Gençlerin öneri ve taleplerini not alan başkan Özlü, belediye olarak desteklerini yüksek tuttukları gençler için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Akçakoca’da üniversite yolunun kötü oluşu, yürüyerek okula girmeye müsait olmayışı ve karanlık olmasından duyulan endişe gençler tarafından özellikle dile getirilirken, Düzce belediye başkanı Faruk Özlü bu konuda Akçakoca belediyesi ve kamu idarecileriyle konuyu ele alıp sorunu çözeceklerini söyledi.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.