DOLAR 32,5824 0.07%
EURO 35,0231 0.43%
ALTIN 2.419,41-0,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2092317-3,50%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR TARİHİ CAMİNİN HALILARINI YENİLEDİ
6693 okunma

AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR TARİHİ CAMİNİN HALILARINI YENİLEDİ

ABONE OL
04/03/2022 18:00
AKÇAKOCALI İŞ İNSANI BURHAN ÖZDEMİR TARİHİ CAMİNİN HALILARINI YENİLEDİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, Akçakoca’ya kazandırdığı çok sayıda hibe projelerinden birini daha tamamlayarak ilçenin ilgili kurumlarına bağışladı. Hacıyusuflar mahallesi sınırları dahilinde yer alan tarihi Pınaryanı camiinin halılarını tamamen yenileyip döşeten Özdemir, başta mahalle muhtarı Lütfü Özcan olmak üzere Akçakocalıların bir kez daha hayır duasını aldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ikinci şirketi ünvanına sahip olan Optimal şirketi yönetim kurulu başkanı Burhan Özdemir, hızla büyüyen ve yeni yeni istihdamlar yaratan güçlü şirketinin faaliyetleri nedeniyle adından çokça söz ettirirken, memleketi Akçakoca’ya yaptığı hayırlarla da takdirleri toplayan bir iş insanı.

Daha önce Akçakoca’ya sağlık ocağından el emeği atölyesine, mescitten sosyal tesislere ve çeşmelere kadar her alanda yardım eden ve ilçeye çok sayıda yapı bağışlayan Özdemir, sadece Akçakoca’ya değil, ülkenin farklı bölgelerine yaptığı bağış ve yardımlarla da dikkatleri çekiyor. Son olarak kayınpederi adına Konya’da aile sağlık merkezi yaptıran Özdemir’in varlığı Akçakoca için büyük bir şans.

Akçakoca’nın en hayırsever ve memleket sevdalısı insanı Burhan Özdemir, bugün de tarihi Pınaryanı camiinin halılarını yenileyerek büyük bir ihtiyacı karşıladı.

Hacıyusuflar mahallesinde bulunan tarihi caminin halılarını Ankara’dan satın alan Özdemir, anti bakteriyel halıları camiye döşeyecek olan ekipleri de göndererek tüm maliyetleri kendi şirketinden karşıladı.

Hacıyusuflar mahallesi muhtarı Lütfü Özcan da yapılan bu hayırlı iş karşısında Burhan Özdemir ve kardeşlerine teşekkür ederken, yaptığı paylaşımda Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir’i Bolu’nun efsanevi hayırsever insanı rahmetli İzzet Baysal’la özdeşleştirerek, ”Akçakoca’nın İzzet Baysal’ı” ifadelerini kullandı.  .

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.