DOLAR 32,5239 -0.04%
EURO 34,7605 -0.65%
ALTIN 2.441,010,21
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075709-1,33%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HİKMET SARIOĞLU ODA BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA  SEÇİLDİ
2750 okunma

HİKMET SARIOĞLU ODA BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA SEÇİLDİ

ABONE OL
14/02/2022 09:19
HİKMET SARIOĞLU ODA BAŞKANLIĞINA BİR KEZ DAHA  SEÇİLDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası olağan kongresi gerçekleşti. İki adayın yarıştığı kongrede, başkanlık seçimini kazanan isim mevcut Başkan Hikmet Sarıoğlu ve ekibi oldu.

Akçakoca Belediye Nikah Salonunda gerçekleşen kongrede, Divan Başkanlığı’na DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı seçildi. Saygı duruşu ve İstiklala Marşının okunmasıyla başlayan kongre gündem maddelerinin görüşülmesiyle sürdü.

Faaliyet, bütçe ve denetim raporları ayrı ayrı okuanrak ibra edildi.  Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özkan Atıcı ve farklı Oda başkanlarının katıldığı kongrede ilk olarak meslekte 20 yılını aşan esnaflara plaket verildi. Akçakoca Esnaf odalarının kurucusu emekli öğretmen Akmet Türkgülü’ne de onur plaketi verildi.

Daha sonra seçimlere geçildi… Hikmet Sarıoğlu Başkanlığında Ahmet Kadıoğlu, Burhan İşleyen,Vasfi Mat ,Zekariya Kahraman, Ömer Faruk Sarı ve Selçuk Çakır’ın yönetim kurulu üyeleri olarak oluşan liste ile Şakir Yılmaz’ın Başkanlığında Rahmi Aydın, Tolga Karakaş, Sadi Gültekin, Yunus Emre Balaban, Tuncay Çetin ve Okan Özdemir’in yönetim kurulunda yer aldığı listeler oylandı.

Yapılan gizli oylama sonuunda mevcut Başkan Hikmet Sarıoğlu‘nun listesi 71 oy alırken; Şakir Yılmaz’ın listesi ise 49 oyda kaldı. Yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Hikmet Sarıoğlu sonuçların açıklanmasından sonra yaptığı kısa konuşmasında, sonucun Akçakoca için hayırlara vesile olmasını dileyerek, ”Ben yağın pasın içinden geldim. Bu Oda’nın hizmet çıtasını en yukarılara çıkarmak için çalıştık. Sanayi sitesinin kurucularındanım. Bir aday çıkarsa bırakırım sözümün arkasındaydım. Ancak aday arkadaşımız Şakir bey çok geç açıklamada bulundu ve biz ekibimizle adaylığımızdan vazgeçemedik. Allah izin verirse dört yıl sonra oluşan kadroya teslim eder yardımcı oluruz. Bu iş para pul işi değil ve hizmet sürem içinde de bir lira huzur hakkı almadığımın bilinmesini isterim” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.