DOLAR 32,5207 -0.09%
EURO 34,7943 -0.22%
ALTIN 2.421,27-0,35
BIST 9.682,040,38%
BITCOIN 21641690,54%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP’nin Parlayan Yıldızı Ahmet Kaya ‘Buraya Kadar’ dedi
4057 okunma

CHP’nin Parlayan Yıldızı Ahmet Kaya ‘Buraya Kadar’ dedi

ABONE OL
11/02/2022 15:57
CHP’nin Parlayan Yıldızı Ahmet Kaya ‘Buraya Kadar’ dedi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca’daki parlayan yıldızı Ahmet Kaya, parti içi çekişmelerden bıkmış olacak ki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyasetten çekildiğini söyledi.

CHP’nin son ilçe kongresinde ilçe başkanlığını kazanan Tuğrul Abanoz’un 4 oy altında alarak başkanlığı kıl payı kaçıran Ahmet Kaya, kongre sonrasında parti delegeleriyle ve tabanıyla kurduğu yakın ilişkiler neticesinde gelecek kongrede başkan olmasına kesin gözüyle bakılan bir isimdi.

İlçe başkanlığını kaybetmesine rağmen partisine küsmeyip her arandığında partinin çalışmalarına koşan Ahmet Kaya, CHP’nin yeni ilçe binasındaki tabela ve cam giydirmelerini de kendi imkanlarıyla yaptırarak gönüllerde bir kez daha taht kurmuştu.

Parti içinde boy veren kimi hizipleşmelerden etkilendiği görülen Ahmet Kaya’nın siyaset yarışından çekilmesi, kendisini destekleyen CHP’lilerde soğuk duş etkisi yaratırken, gazetemize bir açıklama yapan Ahmet Kaya, parti içindeki kaynamaların son bulması için geri çekildiğini ifade etti.

Her zaman CHP’li olarak kalacağını, hiç bir fedakarlıktan çekinmeden partisinin hizmetinde seve seve bulunacağını kaydeden Kaya, Akçakoca CHP içindeki saflaşmaların ve söylentilerin kendisi için artık çekilemez bir hale geldiğini de sözlerine ekledi.

İşte Ahmet Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

”BURAYA KADAR…

Yaklaşık 2.5 yıldır aktif siyasetin içinde çırpınıp durdum. Maksadım makam ve koltuk sahibi olmak asla olmadı. Makam ve koltuğu çok sevdiğim Akçakoca’ya ve Akçakocalılara daha fazla faydalı olabileceğimi, ülkemin gidişatında tarafımı belli etmek amacı ile istemiştim.

Meslek hayatım boyunca belediye, kaymakamlık, emniyet, jandarma, özel hastane, özel okul, devlet okulu, cami, tanımadığım bir kademe kalmadı. Bu tecrübelerimle topluma faydalı biri olabileceğimi düşünerek siyasete girdim.

Ancak derdi asla Akçakoca ve Akçakocalı olmayan, koltuk ve piar peşinde olanlarla artık kendimi yormamaya karar verdim.

Kimseye herhangi bir kırgınlığım asla yok. Yok olan bundan böyle sadece Ahmet Kaya. Artık Ahmet Kaya olarak cürmüm ne kadarsa o kadar çevrem için, ihtiyacı olan için tabi ki varım. Siyaset bu kadarmış.”

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.