DOLAR 32,5542 0.11%
EURO 34,9263 0.68%
ALTIN 2.434,250,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21694660,47%
Düzce
25°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, öğrencilerin mağdur olmasını engelledi
4155 okunma

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, öğrencilerin mağdur olmasını engelledi

ABONE OL
17/01/2022 17:09
Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, öğrencilerin mağdur olmasını engelledi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Hamiyet Sevil ilkokulunun ikinci yarıyılda tadilata girecek olması nedeniyle, başka okullara nakledilmeleri gereken öğrencilerin mağdur edilmesini önleyen bir adım attı. Öğrencilerin ve velilerinin taleplerini dinleyen ilçe başkanı Sarıoğlu, valilik nezdinde yürüttüğü girişimler sonucunda, okulda eğitimin yaz dönemine kadar devam etmesini ve yapım onarım çalışmalarının yaz tatilinde yapılıp bitirilmesi kararını çıkarttı.

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, basın mensuplarına şu bilgiyi geçti:

”Hamiyet Sevil İlköğretim Okulunun güçlendirme ihalesi sebebi ile mevcut okuldaki eğitim öğretim ikinci yarıyıl Gönül Yavuz ilköğretim okulunda devam edecek diye alınmış olan karar, yapmış olduğumuz girişimler sonucunda sayın valimizin destekleri ile il milli eğitim müdürlüğü ve il özel idaresi tarafından gerekli resmî yazışmalar yapılarak, eğitim öğretim yılının sonunda yani yaz sezonunda yapılarak bitirilecektir.

Bu sebeple hem taşıma sistemi hem de okullarımız rahatlayarak; veliler ve öğrencilerimiz huzurlu bir şekilde bu yılki eğitim öğretim yılını tamamlamış olacaklardır. Bu kararın alınmasında bizleri kırmayan sayın valimiz Cevdet ATAY başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.