Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatı, Düzce milletvekili Ümit Yılmaz’la birlikte Akçakoca’nın afetten zarar gören köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen MHP heyeti, onların sorun ve taleplerini not aldı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce milletvekil Ümit Yılmaz, Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant, İGM üyesi Ergin Özensel ve partililer, birlikte il önce Nazımbey köyünü ziyaret ettiler. Burada köy halkının sorunlarını dinleyen MHP heyeti, ileri sürülen sorunların çözümüne yönelik de istişârede bulundular
Daha sonra Uğurlu ve Esmahanım köylerini ziyaret eden MHP’liler, bu köylerde de vatandaşın sorunlarını dinlerken, milletvekili Yılmaz, tüm sorunları tek tek deftere not aldı.
Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant, ”karşılıklı görüş alış verişleriyle geçen verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler tüm köylerimizi kapsayacak şekilde programlandı. Sıklıkla köylerimze gidecek hemşehrilemizle buluşacak, sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30949 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26804 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15713 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10860 kez okundu
5
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
10522 kez okundu