DOLAR 32,5603 0.03%
EURO 34,8505 -0.07%
ALTIN 2.431,700,08
BIST 9.714,610,72%
BITCOIN 21735760,92%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP teşkilatları ve milletvekilinden Akçakoca köylerine ziyaret
2201 okunma

MHP teşkilatları ve milletvekilinden Akçakoca köylerine ziyaret

ABONE OL
09/01/2022 14:06
MHP teşkilatları ve milletvekilinden Akçakoca köylerine ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatı, Düzce milletvekili Ümit Yılmaz’la birlikte Akçakoca’nın afetten zarar gören köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen MHP heyeti, onların sorun ve taleplerini not aldı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce milletvekil  Ümit Yılmaz, Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant, İGM üyesi Ergin Özensel ve partililer, birlikte il önce Nazımbey köyünü ziyaret ettiler. Burada köy halkının sorunlarını dinleyen MHP heyeti, ileri sürülen sorunların çözümüne yönelik de istişârede bulundular

Daha sonra Uğurlu ve Esmahanım köylerini ziyaret eden MHP’liler, bu köylerde de vatandaşın sorunlarını dinlerken, milletvekili Yılmaz, tüm sorunları tek tek deftere not aldı.

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant, ”karşılıklı görüş alış verişleriyle geçen verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler tüm köylerimizi kapsayacak şekilde programlandı. Sıklıkla köylerimze gidecek hemşehrilemizle buluşacak, sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.