DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073272-1,25%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaf Odası Başkan Adayı Nedim İşgören ve Yönetimi Basın Mensuplarıyla Toplantı Yaptı
3305 okunma

Esnaf Odası Başkan Adayı Nedim İşgören ve Yönetimi Basın Mensuplarıyla Toplantı Yaptı

ABONE OL
06/01/2022 13:22
Esnaf Odası Başkan Adayı Nedim İşgören ve Yönetimi Basın Mensuplarıyla Toplantı Yaptı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören, 8 Ocak’ta yapılacak olan şube kongresi öncesinde yerel medya mensuplarıyla kahvaltılı toplantı yaptı.

Kahvaltı sonrasında yönetiminde yer alan arkadaşlarını tek tek tanıtan İşgören, yaptığı konuşmada esnaflara seslenerek kendilerine bir kez daha destek olmalarını istedi

BU SON BAŞKANLIĞIM OLACAK 

Nedim İşgören, 8 Ocak’ta bir kez daha yönetime seçilmeleri halinde bu dönemin kendisinin başkanlığı için son dönem olacağını söyledi. Son bir kez Oda başkanlığı yapacağını kaydeden İşgören, yönetiminde yetiştirdikleri çok sayıda genç arkadaşları olduğunu, bundan sonra bayrağı onlara teslim edeceğini söyledi.

TÜM İMKANLARIMIZLA ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK

Sel afeti vce pandemi döneminde tüm imkanlarıyla esnafın yanında yer aldıklarını belirten İşgören, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ile esnaflar arasında bir köprü görevini gördüklerini söyleyerek, kendilerinin aracılığıyla esnafa kredinin 10 gün içinde çıkartıldığını söyledi.

BURAYA UĞRAMAYANLAR ADAY OLMUŞLAR

Esnaf dası’nın Düzce genelindeki odalar arasında bir  numara olduğunu, borcu olmayan tek oda olduklarını ifade eden İşgören, ”Biz her zaman esnafın düğün ve cenazesindeyiz. Bir arkadaşımız yoksa bir diğeri mutlaka gidiyor. Seçimden seçime gelip de aday olmadık” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.