DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053262-2,02%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP’den Düzceli kadınlara makrome kursu!.. İlk mezunlar belgelerini aldı
3203 okunma

CHP’den Düzceli kadınlara makrome kursu!.. İlk mezunlar belgelerini aldı

ABONE OL
30/12/2021 15:54
CHP’den Düzceli kadınlara makrome kursu!.. İlk mezunlar belgelerini aldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce örgütü tarafından parti binasında kadınlara özel düzenlenen Makrome Kurslarının ilk mezunları belgelerini aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Üyelere Temel Siyaset Eğitimi sonrası organize edilen sosyal proje kapsamında, Düzceli kadınlar için Makrome eğitimleri vermeye başlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bugün itibarı ile ilk mezunlarını verdi. Eğitimlerini tamamlayan 18 kadın kursiyere belgeleri il ve merkez ilçe başkanları tarafından takdim edildi.

Kursu tamamlayıp mezun olan ve sertifikalarını alan 18 kadın önümüzdeki günlerde yaptıkları el işi ürünlerini hem sergileyip, hemde satışını gerçekleştirerek, aile bütçelerine katkı sağlamış olacaklar.

Proje lideri Ulaş Özten, proje üyeleri Abdullah Kaptan, Cavit Yetim, Melek Acar, proje eğitmeni Nazmiye Eskici bundan sonraki günlerde proje kapsamında organize edilen kursların devam edeceğini aktardılar.

Şiddete uğrayan Eskici’den CHP’ye sadakat vazifesi…

Geçtiğimiz günlerde CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un şiddetine uğrayan deneyimli siyasetçi Nazmiye Eskici, makrome kursunda eğitmen olarak görev almasıyla takdir ve tebrikleri alan isim oldu.

Uğradığı şiddete rağmen vakarından ödün vermeyen ve uzun yıllardır içinde yer aldığı en büyük tutkusu CHP’ye zarar gelmesin diye açıklama yapmayan Eskici’nin, kendisine şiddet uygulayan Abanoz’un yaptıklarına karşı partisine sadakatle hizmet etmesi, sıkıntılarını bu çalışmalarla aştığına ve eğitmenliğiyle adeta psikolojik tedavi olduğu şeklindeki yorumlara yol açtı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.