DOLAR 32,5910 0.33%
EURO 34,8236 0.2%
ALTIN 2.502,880,76
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20952821,35%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN: BU DÜZENE ALIŞMAK GEREK
1601 okunma

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN: BU DÜZENE ALIŞMAK GEREK

ABONE OL
30/12/2021 15:21
AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN: BU DÜZENE ALIŞMAK GEREK
2

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce Teşkilatları, İl Başkanı Mustafa Keskin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Düzce basınıyla buluştu.

Toplantıda İl Başkanı Keskin ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, il genelinde faaliyet yürüten gazete, televizyon ve ajans temsilcileri ve muhabirleri yer aldı.

2021 yılını değerlendiren Keskin, seçim öncesi son yıla girildiğine işaret ederek, “İnşallah Düzce adından söz ettirecek. Bu heyecanla yürüyoruz.” dedi. Şehir Mezarlığı’nda vatandaşın tepkisini çeken son durumla ilgili soruyu da yanıtlayan Keskin, “Konuyu belediye başkanlığımızla görüşürüz. Ölülerimize saygı duymamız lazım.” diye konuştu. Keskin 2021 Düzce Turizm Yılı’nın kente kazandırdıklarıyla ilgili de “Turizm olarak biz yakın gelecekte çok farklı bir noktaya gideceğiz. İlçeler kendi aralarında yarışacak hale geldi.” diyerek yapılan ve planlanan çalışmaları anlattı.

Akçakoca minibüsleriyle ilgili: ‘Bu düzene alışılması gerekiyor’

Akçakoca-Düzce arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin şehir merkezine girmesi konusunda getirilen yasakla ilgili soruya da yanıt veren Keskin, ”Akçakoca’dan buraya gelen minibüsler belediyenin minibüsleri değil. Düzce’nin dört bir yanındaki köylerin minibüsleri var. Bu minibüsler D-4 Belgesi ile çalışıyor. Bu belgeli araçlar şehir merkezine giremez. Kanunun metni açık” şeklinde konuştu.

Keskin ayrıca, ”Geçen hafta İl Trafik Komisyonu toplandı. Kendilerine kanun anlatıldı. Komisyon bunlara bir güzergâh belirlemek zorunda. Şehrin merkezine girmeden terminalde gidiyorsunuz. Bu Bolu’da da böyle. Bütün şehirlerde aynı. Kanun herkesin hakkını korumakla mükellef. Bu düzene alışılması gerekiyor. Bu minibüslerin hepsinin şehir merkezine girip de bir keşmekeş yaşandığını düşünebiliyor musunuz? Burada bir düzen kuruluyor” diyerek uygulamanın devam edeceğini vurguladı.

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.