DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22343940,80%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP İlçe Başkanı Abanoz Kadın Başkana Yaptığı Saldırıyla Bir Kez Daha Gündem Oldu
6964 okunma

CHP İlçe Başkanı Abanoz Kadın Başkana Yaptığı Saldırıyla Bir Kez Daha Gündem Oldu

ABONE OL
11/12/2021 10:46
CHP İlçe Başkanı Abanoz Kadın Başkana Yaptığı Saldırıyla Bir Kez Daha Gündem Oldu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul abanoz’un skandal davranışları parti içinde alenen sorgulanır hale gelirken, Abanoz’un son yaptığı saldırı ise, İl Başkanı Semih Cemşit’in gözü önünde eski ilçe yöneticisi kadına hakaret ve sözlü saldırı oldu.

CHP il başkanının da bulunduğu CHP Düzce il binasında eski ilçe yöneticisi Nazmiye Eskici’yi bir odaya kaparatarak ağır hakaretler eden Abanoz, geçmiş yıllarda ev basma benzeri çeşitli suç eylemlerine partili yöneticiye tehdit ve hakaret fiilini de ekleyerek suç dosyasını bir hayli kabarttı.

Akçakoca Gündem Gazetesi’nde yer bulan habere göre çirkin olay şu şekilde gelişti:

Olayın Adresi Düzce CHP İl binası. Hafta sonu parti binasında gerçekleşen Temel Siyaset Eğitimi kapsamında, eğitime katılan Akçakoca ve Düzce CHP üyeleri, eğitim sırasında hiç de alışık olmadıkları bir duruma şahit oldular.

Duruma yakinen tanık olan kişilerden alınan bilgilere istinaden, Akçakoca CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz’un daha öncesinde aralarında sorun olduğu gerekçesiyle, CHP Akçakoca eski kadın kolları başkanı Nazmiye Eskici’yi konuşmak için bina içinde ayrı bir odaya çağırdı. Abanoz, sonrasında odanın kapısını kilitleyerek Nazmiye Eskici’ye ağır hakaretler edip darp girişiminde bulundu. Oda dışında olmalarına rağmen bağırma seslerini duyarak olaya tanık olanların ise korkulu dakikalar yaşadığı öğrenildi.

Düzce İl başkanı Semih Cemşit’in ise olaya müdahale ederek eski kadın kolları başkanı Nazmiye Eskici’yi Abanoz’un yanından uzaklaştırdığı, ortamı sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi.

Eskici’nin gördüğü saldırı üzerine Düzce CHP İl başkanlığı disiplin kuruluna bir dilekçe yazdığı, dilekçede Abanoz’un oda içerisinde kendisini darp ettiğini ve Abanoz’un ağır hakaretlerine maruz kaldığını belirttiği öğrenildi.

Eskici dilekçede ayrıca, bu durumun yönetim içerisinde sümen altı edinmek istendiğini, Akçakoca ilçe örgütü içinde üyelerin Tuğrul Abanoz’dan korktuğunu,  parti içerisinde CHP’ye yakışmayan olayların cereyan ettiğini yazdığı ileri sürüldü. Eski ilçe kadın kolları başkanı Eskici’nin söz konusu dilekçeyi Düzce CHP il başkanlığına sunduğu öğrenildi.

BUNLAR ABANOZ’UN İLK VUKUATI DEĞİL

Yine parti içi kaynaklardan alınan bilgiye göre, Eskici’nin Tuğrul Abanoz hakkında Cumhuriyet savcılığına darp ve alıkoymaktan suç duyurusunda bulunacağı da öğrenildi.

Akçakoca CHP İlçe başkanı Tuğrul Abanoz’un daha önce de kendi ailesine yönelik şiddet haberleri Akçakoca medyasında yer almış, hatta bu konulardan dolayı, ayrı oldukları eski eşinin evine yaklaşmama cezasına çarptırıldığı, mahkemece uzaklaştırma kararının olduğu da öğrenildi.

ABANOZ’UN GÖREVDEN ALINMASI İÇİN İMZA TOPLANMAYA BAŞLADIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Düzce CHP İl binasında gerçekleşen çirkin olayda Düzce İl kadın kollarının da olaya şahit olmasından dolayı Abanoz’un görevden alınması için parti içinde imza toplanmaya başlandığı öğrenildi.

CHP’nin Düzce il kongresi sürecinde, başkan adayı Semih Cemşit’e Akçakoca adına destek veren Tuğrul Abanoz’un işlediği bu suçun CHP İl Başkanı Cemşit tarafından sümenaltı edilmeye çalışılacağı endişesi taşınıyor.

Önümüzdeki günlerde olayın taraflarının bu konuda yapacağı açıklamalarla gerek parti tabanı, gerekse ilçe kamuoyu yaşanan bu saldırının akıbetini öğrenme şansına sahip olacak.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.