DOLAR 32,5006 0.15%
EURO 34,7451 0.04%
ALTIN 2.487,731,05
BIST 9.501,77-0,30%
BITCOIN 2029248-0,43%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’de üyelere temel siyaset eğitimi!..
2394 okunma

CHP’de üyelere temel siyaset eğitimi!..

ABONE OL
06/12/2021 16:43
CHP’de üyelere temel siyaset eğitimi!..
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk partisi Düzce il binasında İki tam gün süren ve her üyenin alması gereken temel siyaset eğitimi İl Başkanlığı ve Düzce Bölge Eğitim Koordinatörü Gamze Munzur tarafından düzenlendi.

CHP'de üyelere temel siyaset eğitimi!

CHP Parti okulunun eğitim modüllerinden birisi olan ÜTSE’de (Üyelere Temel Siyaset Eğitimi) amaç üyelerin daha bilinçli ve güçlü bir şekilde vatandaşlarla iletişim kurarak sahada projeler gerçekleştirmek oldu. Eğitimlerde üyelere; partinin ilke ve değerleri partinin tarihi, tüzüğü, programı, sosyal demokrasi ve iletişim konularında bilgiler verildi.Tarihsel gelişim süreci aktarılarak günümüz koşulları yorumlandı. Dersler üyelerin  interaktif katılımı ve proje tasarlamasıyla tamamlandı.

   “Düzce’yi Sokak Sokak Örgütleyeceğiz. 81 ilde başlattıgımız öbek Örgütlenmesi çalışmasının amacı,kapısına gidilmedik seçmen bırakmamak” diyen Gamze Munzur’un bu ayki adresi Duzce Merkez ilçe örgütü oldu.

“Komşunu dinle, onu tanı ve dayanışma içinde ol” sloganıyla yola çıkılan eğitimde, CHP Parti Okulu tarafından üye ve gönüllülere verilen eğitimler parti binasında iki tam gün  sürerken,İl Başkanı Semih Cemşit verilen eğitim boyunca örgütün güçlenmesi için bütün süreci organize ederek bu eğitimin, sahada vatandaşla bir arada olma noktasındaki önemine değindi.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.