DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BIST 9.071,38-0,09%
BITCOIN 2272172-0,62%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Akçakoca’da görevli Jandarma personeli ölümden döndü
3923 okunma

Akçakoca’da görevli Jandarma personeli ölümden döndü

ABONE OL
09/10/2021 10:40
Akçakoca’da görevli Jandarma personeli ölümden döndü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Fatih Özkaya’nın kullandığı otomobil bir anda kontrolden çıkarak dönel kavşakta bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği aracın üzerine devrilirken, araç içindeki Özkaya ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

Olay Saat 23.00’te Akçakoca Barbaros Kavşağı yakınında meydana geldi. Edinilen biilgiye göre, Karasu’dan Akcakoca istikametine doğru seyir halinde olan Jandarma personeli Fatih Özkaya’nın kullandığı 44 AAY 745 plakalı araç, Barboros kavşagını geçtikten sonra sapak istikametine doğru seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil orta refüjde bulunan yol aydınlatma direğine çarparak durabildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından 112 ve polis ekiplerine haber verilmesi üzerine acil sağlık ve trafik ekipleri kaza mahalline geldi.

Akçakoca İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Ünlü kazanın ardında hızlıca olay yerine geldi. Araç içinde bulunan Fatih Özkaya ve yanındaki arkadaşı araçtan çıkartılarak ilk sağlık müdahalesinin yapılmasının ardından, ambulansla Düzce Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesine götürüldü.

Komutan Ünlü’nün yakın çalışma personeli olan Fatih Özkaya’nın kafasından darbe aldığı için durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, yanında bulunan arkadaşının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza yapan otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Otomobil Akçakoca Arapoğlu Yeddiemin otoparkına ait çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırılırken, yıkılan aydınlatma direği için de SEPAŞ ekipleri kaza mahallinde çalışmaya başladı.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.