DOLAR 32,5090 -0.1%
EURO 34,9712 0.37%
ALTIN 2.430,140,30
BIST 9.803,110,83%
BITCOIN 2075541-3,77%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hayırsever Şafak Engin ihtiyaçlı öğrencilere kıyafet fişleri bırakıyor
3712 okunma

Hayırsever Şafak Engin ihtiyaçlı öğrencilere kıyafet fişleri bırakıyor

ABONE OL
17/09/2021 09:55
Hayırsever Şafak Engin ihtiyaçlı öğrencilere kıyafet fişleri bırakıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yardım organizasyonlarının aranan ismi hayırsever iş insanı Şafak Engin, ihtiyaçlı çocuklar için düzenlediği yardım organizasyonundan elde ettiği gelirleri okul idarecilerine kıyafet fişi olarak teslim etti.

Osmaniye ilkokulu ve Gönül Yavuz ilkokulu idarecilerine kıyafet fişlerini teslim eden Şafak Engin, bu yardımlarda desteklerini esirgemeyen Akçakocalı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

İhtiyaçlı öğrenciler için verilen kıyafet fişleriyle, öğrenciler anlaşmalı mağazalara giderek bot ve mont alabilecekler.

Yaptığı yardım organizasyonlarıyla her kesime destek olan Şafak Engin, ilk etapta 2 okulun öğrencileri için başlattığı yardım kampanyasının diğer okullara doğru büyüyeceğini, bu konuda diğer okulların idarecilerinden haber beklediklerini söyledi.

Hayırsever iş insanı Şafak Engin yardım organizasyonlarına giderek daha fazla vatandaş ve esnafın katkı verdiğini ileri sürerken, bu destekleri veren kişilere de ayrıca teşekkür etti.

Yardım organizasyonunda destek veren isimler şunlar: 

  • Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk
  • Sanayi esnaflarından Ralli Oto Yıkama
  • Akçakoca Bayraktar Oteli
  • Rüya Organizasyon
  • Murat Öcal
  • Ekrem Reçber
  • Eyüp Büyükkol


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.