DOLAR 32,3349 0.16%
EURO 35,2134 0.06%
ALTIN 2.246,370,14
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2131364-2,84%
Düzce
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yemenici: ”Belediye yönetimini sözlerini tutmaya davet ediyorum”
3363 okunma

Yemenici: ”Belediye yönetimini sözlerini tutmaya davet ediyorum”

ABONE OL
05/09/2021 11:27
Yemenici: ”Belediye yönetimini sözlerini tutmaya davet ediyorum”
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki dönem Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakocaspor’un BAL liginden çektirilme kararına karşı tepkili bir açıklama yaptı.

Çekilme kararına üzüldüğünü belirten Yemenici, bu kararın alınmasında belediyenin tavrının etkili rol oynadığını ifade etti.

İşte o açıklamanın tamamı…

Akçakoca’yı çok seven, sporu hem yapan, hem de taraftar olarak yakından ilgilenen biri olarak bugün aldığım ‘’Akçakocaspor’un ligden çekileceği’’ haberi beni derinden üzmüş, yaralamıştır.

Bu kararın, bugüne kadar alınan yanlış kararların arasında en önemlilerinden biri olduğu açıktır. Ligden çekilme kararı; sporu yakından takip eden, Akçakocaspor’u çok seven, bu takımın profesyonel ligde oynadığı zamanları bilen ve o günlere özlem duyan tüm Akçakocalıların umutlarını yerle bir etmiş, onları derinden sarsmıştır.

Akçakoca Belediyesi ve Akçakocaspor Kulüp Yönetimi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği toplantının ardından alınan bu karar, seçim öncesi verilen “Akçakocaspor’a tam destek” vaatlerinin tam aksine alınmış bir karardır.

Ortak toplantıda belediye başkanının gerekli parasal desteği veremeyeceğini söylemesi sonrası ‘Akçakocaspor’un ligden çekilmesi’ kararının alınmasının en büyük nedeni; belediye yönetimi tarafından otopark gelirlerinin Akçakocaspor’dan alınması, belediyedeki yanlış bütçe yönetimi, değerinin çok altında satılan belediye mülkleri sonrası gelirlerin yok edilmesi, yanlış istihdam politikası sonrası maaş verememe durumuna düşülmesi ve sonuç olarak kulübümüze belediye bütçesinden para aktarılamayacak duruma gelinmesidir. Fatura adeta Akçakocaspor’a kesilmiştir.

Oysa ki, geçmiş dönemlerde Akçakocaspor’a çok büyük emekler veren belediye başkanlarımız, kulüp yöneticilerimiz ve futbolcularımız vardır. Geçmişte verilen bu emekler, bu çabalar yok sayılamaz. Akçakocaspor ligden çekilemez. En azından bu isimlerin hatrına bu üzücü karardan derhal dönülmelidir.

Seçim öncesi her konuda olduğu gibi ‘spor’ konusunda da pembe vaatlerle vatandaştan oy alan yönetimi, bu vaatlerini yerine getirmeye, sözlerini tutmaya davet ediyorum.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.