DOLAR 32,3560 -0.02%
EURO 34,7929 -0.01%
ALTIN 2.392,76-0,15
BIST 10.252,210,43%
BITCOIN 19210492,82%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Murat Yanmaz Ak Parti Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğinden Çıkartıldı
3309 okunma

Murat Yanmaz Ak Parti Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğinden Çıkartıldı

ABONE OL
24/08/2021 12:14
Murat Yanmaz Ak Parti Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğinden Çıkartıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

”Değerli ilçe basın mensuplarımız!..

Ak Parti ilçe teşkilatı olarak rutin toplantımızı dün akşam 20.00 saatlerinde ilçe teşkilat binamızda yaptık. İlçemiz ile alakalı bir çok konuyu konuşup tartıştık, sıra yeni üyelerin kabulüne ve varsa istıfa eden arkadaşların sebep ve sonuçlarına geldiğinde iki istifa vardı. Bunlardan bir tanesi Murat Yanmaz arkadaşımızdı. Murat Yanmaz kardeşimiz defalarca sosyal medya üzerinden alakasız paylaşımlar yapmış tarafımızca uyarılmıştır.

Her seferinde paylaşımını kaldırıp pardon ben yanlış anladım acele ettim deyip özür dilemiştir. Biz de anlayışla yaklaşarak kendisini hiç bir zaman istifaya çağıran bir cümle dahi kurmadık, heyecanına verdik. Ancak kendisi bizzat şahsıma 6 Ağustos tarihinde whatsApp uzerınden yazarak sessizce ayrılmak istediğini beyan etmiştir.

Biz de bu talebine göre konuyu toplantı gündeminde tartışarak istıfasını kabul ettik. Fındık ile alakalı yapmış olduğu paylaşım zaten bu tarihten sonradır. Kısacası istıfa etmek isteyen birini teşkilatta tutmamız beklenemez. Bu sebeple artık Murat Yanmaz Ak Parti yedek yönetim kurulu üyemiz değildir.

Bu olay parti̇ içi bir olay olup açıklama yapma gereği duymamız; tamamen bazı yayın organlarında paylaşılan alakasız bilgi kirliliğidir.

Saygılarımla…

Ak Parti İlçe Bşk. Esvet Sarıoğlu”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.