DOLAR 32,5620 0.2%
EURO 34,9469 -0.13%
ALTIN 2.443,100,30
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20911950,06%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İGM Akçakoca üyeleri taşkın bölgesinde incelemelerini sürdürüyor
3934 okunma

İGM Akçakoca üyeleri taşkın bölgesinde incelemelerini sürdürüyor

ABONE OL
06/07/2021 08:29
İGM Akçakoca üyeleri taşkın bölgesinde incelemelerini sürdürüyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde Akçakoca’yı etkisi altına alan sağanak yağmur ve aşırı yağışların neden olduğu su taşkınlarından en çok etkilenen köy Edilli köyü oldu.

Düzce İl özel idare Genel Sekreteri Hayri Şen ve İl Genel Meclisi üyeleri Deredibi köyü ve Edilli köylerini ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Akçakoca’nın Düzce İGM üyesi olan 3 ismi Ergin Özensel, Sinan Cumur ve Mustafa Ezer de sağanak yağışların şiddetini artırdığı ilk andan itibaren köylerde olası sorunların görülebileceği köyleri gezerek olayı yerinde inceledi.

Su taşkınlarının köylere verdiği zararı yerinde tespit eden İGM üyelerimiz, yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak da raporlar tuttular.

İGM üyesi Mustafa Ezer yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

Akçakoca’daki sel felaketinden en çok etkilenen köy Edilli olmuştur. Edilli ile Arabacı köyü arasındaki köprünün gelen çalı-çırpı ve tomrukların set oluşturması neticesinde gelen sel suları dere yatağından çıkıp köyün bir mahallesini su basmıştır.

Tarla, bahçe ve su hatları zarar görmüştür. Ayrıca köy camisi de sular altında kalmıştır. İl özel idare ekipleri ivedilikle çalışmalara başlamış olup çalışmalar devam etmektedir.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.