DOLAR 32,5002 -0.13%
EURO 34,9564 0.33%
ALTIN 2.432,400,40
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2086009-0,94%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İl Başkanı Keskin Akçakoca’da Ata Toprağı Köyünü Ziyaret Etti
3467 okunma

İl Başkanı Keskin Akçakoca’da Ata Toprağı Köyünü Ziyaret Etti

ABONE OL
04/07/2021 18:50
İl Başkanı Keskin Akçakoca’da Ata Toprağı Köyünü Ziyaret Etti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/Mpwz3523yCU

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Akçakoca’da yaşanan sel felaketinde yaptığı incelemeler sonrasında, sel felaketinden etkilenen annesinin doğup büyüdüğü Edilli Köyü’ne geldi. Burada  sorularımızı yanıtlayan Keskin, “Edilli köyündeki menfez köprüler ile ilgili sıkıntıyı Sayın Cumhurbaşkanımız’a aktaracağım” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in Düzce Kamuoyunda Çilimli ilçesinden olduğu biliniyordu. Ancak, Keskin’in Akçakoca ile bağlantılı olduğu ve ilçeye bağlı Edilli Köyünde akrabalarının olduğu ortaya çıktı.

Dün yaşanan sel felaketinin ardından AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ile birlikte Akçakoca’ya giden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, sel felaketinin izlerinin silinmesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sel felaketinden etkilenen köylerde, selzede vatandaşlarla bir araya gelen Keskin, selin yol açtığı ekonomik kayıplar ile ilgili yaraların sarılacağını söyledi.

“Edilli Köyünde akrabalarımız var”

Keskin programının ardından, gazetemiz muhabirleriyle birlikte annesinin doğup büyüdüğü ata toprakları olan Edilli köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında sorularımızı yanıtlayan Keskin, kendisinin de Akçakocalı olduğunu belirterek,  “Bu ev bizim, Apaydın’ların, yani akrabalarımızın evi. Şu ileride de dedemin kendi eliyle yapmış olduğu bir ev varmış. 8-10 sene önce çıkan yangında yanmış. Ben bugün burada annemin doğduğu köydeyim. Annem ilkokulu Edilli Köyünde okumuş. Sonradan da Çilimli’ye göç etmek zorunda kalmışlar. Burada da akrabalarımız var. Annemin amcaları, amca çocukları var. Edilli Köyü gerçekten çok güzel bir köy. İnşallah buraya hizmet edeceğiz, bu üzerinde yürüdüğümüz yolu yaptıracağız inşallah. İnşallah buralara hizmet etmek bize nasip olur” dedi.

Menfez Köprü problemini Cumhurbaşkanımız’a ileteceğim”

Muhabirimizin  sel felaketine en çok menfez köprülerin yol açtığı yönünde vatandaşların şikayetleri olduğunu söylemesi üzerine Keskin, konuyu önümüzdeki günlerde yapılacak olan İl Başkanları Toplantısında bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğini kaydederek, “Buradaki menfezlerin ortasında direkler var, bu direklere su ile birlikte gelen ağaçlar ve pislikler takılıyor. Biz özellikle bu Edilli Köyündeki köprünün yapımı için programa aldırmıştık. Bu devam ediyor, inşallah bunu biz hızlandıracağız. Önümüzdeki günlerde İl Başkanları Toplantısına gideceğiz ve orada da bu konuyu Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aktaracağız” açıklamalarında bulundu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.