DOLAR 32,3800 0.16%
EURO 35,0244 -0.21%
ALTIN 2.331,540,52
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22964652,39%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abanoz, Başkan Yanmaz’a Ödenmeyen İşçi Maaşlarını Bu Kez İngilizce Sordu
3664 okunma

Abanoz, Başkan Yanmaz’a Ödenmeyen İşçi Maaşlarını Bu Kez İngilizce Sordu

ABONE OL
24/06/2021 06:29
Abanoz, Başkan Yanmaz’a Ödenmeyen İşçi Maaşlarını Bu Kez İngilizce Sordu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, son günlerde akıcı İngilizcesi ile yaptığı konuşmalarıyla haber olan Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a İngilizce olarak maaşların durumunu sordu.

Abanoz yaptığı nazirede, başkan Yanmaz’a maaş alamayan belediye işçilerinin kurbanlarını nasıl keseceklerini sorarken, cevabını da İngilizce olarak almak istediklerini söyledi.

İşte CHP İlçe Başkanı Abanoz’un o açıklaması…

”Sevgili belediye başkanı!… Akçakoca belediye başkanının yabancı dil bilmesi çok güzel. Eğitim almak,eğitimli bir insan olmak toplumun ne kadar çağdaş olduğunun bir göstergesi olarak kabul edilir.

Eğitimli insanlar, alçak gönüllü,kibirden uzak,empati yapabilme yeteneği olabilen, paylaşmayı seven hak, hukuk, adalet kavramlarını özümsemiş kişilerdir.

Her platformda şovunuzu yapıyorsunuz.

Sizden birşey rica edebilir miyim sevgili belediye başkanım?

Dört aydır maaş alamayan belediye çalışanlarının maaşlarını ne zaman vereceksiniz? Sizler de takdir edersiniz ki kurban bayramı yaklaşmakta. Bu insanlar kurban kesecekler, çocuklarına giysi alacaklar,kısacası bu insanlar bayramlarını aileleri ile beraber coşku içerisinde kutlayacaklar.

Maaş diyoruz sevgili başkan! Maaşlar ne zaman verilecek? 6 milyon kredi talebini siz istediniz biz onayladık,
onayladık ama hala çalışanların mağduriyetleri giderilmedi.

Buna da siz o müthiş İngilizcenizle bir cevap verirseniz biz anlarız.

Teşekkürler.

 

“Dear mayor.
It is very nice that the mayor of Akçakoca knows a foreign language.
Getting an education, being an educated person is accepted as an indicator of how modern the society is.
Educated people are people who are humble, far from arrogance, have the ability to empathize, love to share, and have internalized the concepts of rights, law and justice. You make your argument on every platform.
May I ask you something, my dear mayor.
When will you pay the salaries of the municipal employees who have not received a salary for four months? You will appreciate that the feast of sacrifice is approaching. These people will sacrifice sacrifices, buy clothes for their children, in short, these people will celebrate their holidays with their families with enthusiasm. You requested the million loan request, we approved it, but still the grievances of the employees have not been resolved. If you give an answer to this in your wonderful English, we will understand. Thank you.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.