İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmesi Akçakoca’da bir kez daha protesto edildi. Merkez camii karşısındaki Fedai Karabıyık parkında toplanan Akçakocalı kadınlar ve Demokrasi Platformu üyesi çok sayıda insan, yapılan basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdi.
İstanbul Sözleşmesi’nin feshine dönük protesto açıklamasını yapan Neşe Perihan Kulak, Derya Yamak, CHP İlçe kadın kolları başkanı Saadet Yüncel, CHP il kadın kolları başkanı Devrim Köroğlu yaptıkları konuşmalarda sözleşmeden ayrılmanın sakıncalarını ayrı ayrı ifade ettiler.
Çeşitli sloganlarla kesilen konuşmalarda İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden yürürlüğe sokulmasının önemine vurgu yapılırken, ”Erkek adaleti değil gerçek adalet istiyoruz!”, ”Kadın dayanışması yaşatır!”, ”Korkusuzca yaşamak istiyoruz!” şeklinde sloganlar atıldı.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından protestocu kalabalık alkış ve sloganlarla alandan ayrıldı.

.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30989 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26815 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15722 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
12199 kez okundu
5
AKÇAKOCALI BALIKÇILARA 300 BAĞ YENİ AĞ TESLİM EDİLDİ
11321 kez okundu