DOLAR 32,6452 0.42%
EURO 34,7714 -0.04%
ALTIN 2.530,371,87
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1992222-0,51%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yağmurlar kesilince endişe de kesildi… İstinat duvarı çalışması hız kazandı
3506 okunma

Yağmurlar kesilince endişe de kesildi… İstinat duvarı çalışması hız kazandı

ABONE OL
23/04/2021 08:48
Yağmurlar kesilince endişe de kesildi… İstinat duvarı çalışması hız kazandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Osmaniye mahallesinde bulunan bir inşaat alanında yürütülen temel açma çalışmaları sırasında, komşu binaların önüne istinat duvarı çekilmediği gerekçesiyle, bina sakinleri toprak kayması endişelerini gazetemizde dile getirmişti.

Söz konusu arsada inşaat çalışması yürüten Ekşioğlu İnşaat Firması’nın sahibi Cevat Ekşi de bu gelişme üzerine komşu bina sakinlerinin yüreğine su serpen bir açıklama yapmıştı. İnşaat sektörünün deneyimli ismi Ekşi, bahse konu olan arsada palplanş çalışmasını başlattıklarını fakat aşırı yağan yağmurlar nedeniyle çalışmanın durmak zorunda kaldığını ileri sürerek havaların açmasıyla birlikte çalışmaların yeniden başlayarak beklenen istinat duvarının bitirileceğini söylemişti.

Cevat Ekşi’nin yaptığı açıklamanın üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, ilk güneşli günü gören firma personeli sözü edilen alanda çalışma başlattı. Akçakoca’nın en prestijli projelerinden birinin hayata geçtiği Ekşioğlu Residans inşaat alanına giren ekipler, ilk iş olarak iş makineleri desteğiyle komşu bina sakinlerinin beklentileri de olan istinat duvarı çalışmasının ilk etabını tamamladılar.

Çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bilgisine ulaşılırken, Ekşioğlu inşaat firmasından yapılan açıklamaya göre, havalar iyi gittiği müddet zarfında palplanş ve ardından korkuluklar ile güvenlik duvarı çalışmalarının çok kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.