DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20595123,03%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

331 okunma

Bakan Özlü torpil iddialarına ne cevap verecek

ABONE OL
20/03/2017 16:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yine Ulusal Basındayız..!

Bilim Bakanı Faruk Özlü’nün, Gıda Bakanı Faruk Çelik’in dünürünü genel müdür olarak ataması, Çelik’in de Özlü’nün ağabeyini müsteşar yardımcısı yapması ulusal basında, “Al gülüm ver gülüm! Faruklar, akrabalarını devlette müdür yaptı!” başlıklı haberle yer aldı.

 Düzce hemen her dönem ulusal basına konu oluyor. Ancak ne yazık ki ilimiz hep olumsuz konularda gündeme geliyor.

Bu kez konu Bilim ve Sanayi Bakanı Düzce Milletvekilimiz Faruk Özlü’nün, Gıda Bakanı Faruk Çelik’in dünürünü genel müdür olarak ataması, Çelik’in de Özlü’nün ağabeyini müsteşar yardımcısı yapması.

Bu konu ulusal basında , “Al gülüm ver gülüm! Faruklar, akrabalarını devlette müdür yaptı!” başlıklı haberle yer aldı.

   İşte ulusal basında yer alan haber;

“Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, birbirlerinin akrabalarını karşılıklı olarak kendi kurumlarına atadı. Bakan Faruk Çelik’in dünürü Uğur Büyükhatipoğlu genel müdür; Bakan Faruk Özlü’nün ağabeyi Hasan Özlü ise müsteşar yardımcısı oldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in dünürü Uğur Büyükhatipoğlu, geçtiğimiz ay Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü oldu.

ÖNCE DAİRE BAŞKANI OLDU…

Bakan Çelik’in oğlu ile Büyükhatipoğlu’nun kızı geçtiğimiz yıl ekim ayında dünya evine girmişti.

Devlet Su İşleri’nde (DSİ) Daire Başkanlığı ve Başmüfettiş görevinde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün ağabeyi Hasan Özlü ise geçtiğimiz hafta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanmıştı. Hasan Özlü, bu hafta da Tarım Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığı vekilliğine getirildi.”

Kaynak: Haber Olduk .com 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.