DOLAR 32,4800 0.49%
EURO 35,2102 -0.01%
ALTIN 2.326,600,31
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23015272,61%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

477 okunma

5 Metrekare Mutfakta 5 Yıldızlı Hizmet Veriyorlar

ABONE OL
05/08/2017 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın Mavi Bayraklı Çuhalı Plajında Konuşlanmış Hasret Büfe, Beş Metrekarelik Mekanında Verdiği Beş Yıldızlı Hizmet İle Harikalar Yaratıyor.

Mavi bayraklı plaj girişindeki Hasret Büfe işletmecileri Dilek – Orhan Direk çifti sadece soğuk ve sıcak içecekler satan bir de tost yapan bilindik büfeler gibi hizmet vermekle yetinmiyor; denize sıfır şirin mekanlarında kahvaltı ve aperatif yemek seçenekleri de sunuyorlar.

Kahvaltı menüsünde yok yok… Ailenizle salaş bir mekanda, beş yıldızlı işletmeler kalitesinde ve inanılmaz lezzetlerin yer aldığı kahvaltı masanızda, tadına doyamayacağınız menemen, muhlama ve ev yapımı börekler ile süper sıcaklar; özenle seçilmiş köyde ev yapımı reçel, tereyeğı ve peynir çeşitleri, farklı türde zeytinler, taze meyve ve sebze sunumu ve hakiki kestane balı ile oldukça zengin bir menü Hasret Beach’te kahvaltı masanızda.

Evlere menemen servisi yapan tek işletme

Hasret büfenin menemeninin namı ilçe sınırlarının çoktan dışına ulaşmış bile. Hatta civar yazlıklarda tatillerini geçirenler, evlere menemen siparişi vermeye başlamışlar.

Mutfağın başında bulunan Bahar hanım ise menemenini eşsiz kılan lezzetin sırrını paylaşmıyor ama formülünü kısaca ”tavadaki karışıma bir tutam da sevgi katmak’‘ olarak ifade ediyor.

Lezzeti damağınızda kalan kahvaltı ve diğer hizmetlerin sunumunun büyük bir özen ve titizlik içinde yapıldığı Hasret Büfede temizliğe ve hijyene verilen önem ise belirgin bir biçimde dikkat çekiyor.

Hasret’in en önemli özelliklerinden biri de çocukların hiçbir risk altında olmadan koşup oynayabilecekleri araç trafiğinden uzak konumu.

Mavi Bayraklı plaj kriterlerinin hassasiyetle işlerlik kazandırıldığı gözlenen tesiste tuvaletlerdeki ve çevredeki temizlik dikkat çekerken, engelli vatandaşların sorunsuz güneşlenmeleri ve yüzebilmeleri için her türden donatı da sağlanmış.

‘Mavi bayraklı’ standartlara sahip Çuhallı plajına bitişik olan Hasret Beach’in işletmecileri olan Direk ailesi, bu yüksek standartların hakkını ise layıkıyla yerine getirerek, Akçakoca’nın tanıtımına ve iyi yönde algılanmasına önemli bir katkı sağlıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.