DOLAR 39,8464 0.05%
EURO 47,0394 0.03%
ALTIN 4.235,620,19
BIST 9.948,515,78%
BITCOIN 4266652-1,14%
Düzce
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

429 okunma

3 BOYUTLU EVREN MACERASINA İLGİ BÜYÜK

ABONE OL
28/09/2018 13:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesinin gerçekleştirdiği Bilim Şenliği programı kapsamında, öğrencilerin ilgisini en fazla çeken stant da evrenin oluşumu ve uzayı anlatan 3 boyutlu film gösterimi oldu.

Bölgenin en gelişmiş ve içeriğinde yüzlerce farklı çalışmanın sergilendiği, bunun yanı sıra en kapsamlı biçimde öğretici etkinliklerin yer aldığı bilim şenliğini ilk gününde binlerce kişi ziyaret ediyor.

Birçok alanda bilimsel çalışmaların sergilendiği Şenlik kapsamında çok sayıda canlı performans da sergileniyor.

Deneylere ziyaretçilerin birebir katıldıkları şenlikte yer alan uzay çadırı ise öğrencilerin kapısında kuyruklar oluşturacak derecede ilgi görüyor.

Gruplar halinde küresel çadıra alınan öğrenciler, üç boyutlu uzay görüntülerini ve ilk çağ yaşamını heyecanla izlerken, birçok sahnede attıkları heyecan nidaları çadır dışından duyulabiliyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.