DOLAR 32,5952 0.35%
EURO 34,8056 0.16%
ALTIN 2.506,560,90
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20790220,37%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Akçakoca’da çelenk koyma töreni gerçekleşti
4182 okunma

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Akçakoca’da çelenk koyma töreni gerçekleşti

ABONE OL
19/10/2021 10:27
19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Akçakoca’da çelenk koyma töreni gerçekleşti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Akçakoca Kaymakamlığı tarafından Kaymakamlık tören alanında çelenk sunum töreni gerçekleşti.

 

1829’dan bu yana köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla  ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi  anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan muhtarlık kurumunun önemine binaen 19 Ekim 2015 gününde ilan edilen ”Muhtarlar Günü” Tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçakoca’da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Akçakoca’daki kutlama töreni saat 10.00’da Akçakoca Kaymakamlığı önündeki tören alanında Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat’ın Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Muhtarlar günü nedeniyle Kaymakamlık binası önündeki Hükümet Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun, bazı siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda kamu dairesi müdürü katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat’ın  Atatürk Anıtına çelenk  sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından, Akçakoca  Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdan Acat, günün önemine dair konuşma yaptı.

Dernek Başkanı Rıdvat Acat yaptığı konuşmada muhtarların verdiği hizmetin zorluğuna vurgu yaptı. Kamu görevlilerinden muhtarların taleplerini yerine getirmede hassas davranmalarını isteyen Acat, bu törenlere katılmayan yargı mensuplarına da sitemini ifade etti.

Başkan Acat’ın konuşmasını tamamlamasının ardından kalabalık heyet hep birlikte toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Tören sonunda Kaymakam Mustafa Can, muhtarlar ve katılımcılar, Abant Kahvecisi isimli kafeteryada ikramlar eşliğinde sohbet ettiler.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.