DOLAR 32,4863 -0.18%
EURO 34,9622 0.34%
ALTIN 2.435,040,51
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21013591,13%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

326 okunma

16 Yaşındaki Kız Sır Oldu

ABONE OL
21/08/2017 09:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir annenin yürek burkan feryadı… “Çocuğum kaçırıldı, aklı çelindi” diyerek gözyaşı döken anne Gönül Murat, 16 yaşındaki kızının komşusunun oğlu tarafından kaçırıldığını iddia etti. Kızının bir an önce geri dönmesini isteyen kalp hastası anne, “Benim kızım, benim ölümüme neden olmasın” dedi.

2001 doğumlu lise öğrencisi Gülden Alıcı’dan haber alamayan ailesi hayatından endişe ediyor. Çavuşlar Mahallesi, Çavuşlar TOKİ’de ikamet eden ve dün sabah saatlerinde evde olmadığı anlaşılan 16 yaşındaki genç kızın anne ve ablaları yana yakıla evlatlarını arıyor.

“Çocuğum kaçırıldı, aklı çelindi”

“Çocuğum kaçırıldı, aklı çelindi” diyen anne Gönül Murat, kızının komşusunun oğlu tarafından kaçırıldığını iddia ederek şöyle konuştu:

“Burada benim komşum var. O sabah onun oğluyla görüşüyor. Çocuk buna telefonunu gösterip, eliyle git işareti yapıyor. Bunları gören komşularım söyledi. Ben de gittim karakola ve aynı şekilde ifademi verdim. Benim çocuğum daha 16 yaşında, küçük, anne kuzusu.”

“2-3 gündür düşünceliydi”

Genç kızın, ortadan kaybolmadan önceki son günlerde hal ve hareketlerinde bir tuhaflık olduğunu belirten anne şu ifadelerde bulundu:

“Görüştüğü, konuştuğu bir çocuk vardı. Kızımın kaybolmasından sonra o çocuk bizden fazla aradı kızımı bizden fazla çabaladı. Başka bir kişi tarafından ayartıldı ve kaçmaya zorlandı. Çünkü 2-3 gündür benim çocuğum düşünceliydi, hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyordu. “Ne oldu?” diye sorduğumda bir şey demedi, cevap vermedi. O sabah da çocuğumu evde bulamadım.”

Kızının birkaç yanlışını gördüğünü ve tartıştıklarını belirten anne Gönül Murat, tartışmanın sebebini sosyal medyadaki yazışmaları olduğunu söyledi.

“Kıyafetlerini de toplayıp gitmiş”

Dün sabah uyandığında odasına gittiği kızının yatağında olmadığını fark ettiğini belirten anne o acı sabahı şu sözlerle anlattı: “Sabah kalktım, baktım yatağında yok. Yeğeni var küçük Yunus Emre onunla yatardı. Çocuğun ağlamasına kalktım ama yanında yoktu. Acaba tuvalete mi gitti diye sağa sola baktım. Orada da yok. Dışarı çıkacaktım kapıyı yarım açık bıraktığını fark ettim. Ayakkabısı yok, kıyafetleri yok. Ablalarına haber verdim. Sonra da polise gittik.”

“Ben onları babasız büyüttüm”

Son olarak kızından özür dileyen ve geri dönmesini isteyen anne Gönül Murat, “Benim kızım, benim ölümüme sebep olmasın!” diyerek şöyle seslendi:

“Söylediğim laflardan, ağır konuştuğum kelimelerden evet pişmanım. Ben kızımdan özür diliyorum geri gelsin. Her şeyiyle kabulüm. Çeyizlerini yapıyordum. Kızım bunları sana, başının duvağı, elinin kınasıyla vereceğim diyordum. İki ablan kaçtı sen kaçma diye yalvarıyordum. Beni yıktı, perişan etti. Ben kalp hastasıyım, üzüntüye gelemiyorum. Benim kızım, benim ölümüme sebep olmasın. Onu götüren kişi de nerde olduğunu bana söylesin, şikayetimi de geri alacağım, şikayetimi de geri alırım. Yeter ki evladımı bana sağ salim getirsin. Ben onları çok zor ve babasız büyüttüm.”

“Dün geceden beri haber alamıyoruz”

Kardeşinin geri gelmesi için çağrıda bulunan abla Sevgi Dinç şöyle konuştu: “Kardeşimin eve geri gelmesini istiyoruz. Yalnızca geri gelsin, Kim götürdü, ne yaptı, öldü mü, kaldı mı hiçbir şeyden haberimiz yok. Görenler, duyanlar polisi arasın. Ne diyebilirim. Dün geceden beri haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz. Hiçbir şekilde haberimiz yok.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.