DOLAR 32,5595 0.21%
EURO 34,9708 -0.07%
ALTIN 2.437,910,08
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20979180,30%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

11 rakibini yenen Akçakocalı Berrak’ın yeni hedefi Avrupa şampiyonluğu
3387 okunma

11 rakibini yenen Akçakocalı Berrak’ın yeni hedefi Avrupa şampiyonluğu

ABONE OL
27/05/2023 09:33
11 rakibini yenen Akçakocalı Berrak’ın yeni hedefi Avrupa şampiyonluğu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ve Düzce’nin bilek güreşi şampiyonu olan ve Düzce temsilcisi olarak Erzurum’da gerçekleşen Türkiye şampiyonasına katılan Akçakocalı Berrak Dilay Top, 11 rakibini yenerek skor tabelasına adını altın harflerle yazdırdı.

Nene Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencisi Berrak Dilay Top, Okul Sporları gençler müsabalarında rakiplerini eze eze final maçına kadar yükseldi.

Final maçı öncesi geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sağlık görevlilerinin maça çıkmasına izin verilmeyen gurur kaynağımız sporcumuz Berrak, son maçını oynayamadan Türkiye ikincisi olarak şampiyonadan ayrıldı.

Bileğini kimsenin bükemediği Akçakocalı Berrak’ın bu skorla Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceği öğrenilirken, disiplinli çalışmalarıyla göz dolduran genç sporcumuzun Avrupa şampiyonu olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Nene Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencisi olan Berrak Dilay Top’un beden eğitimi öğretmeni Nuray Hasdemir, şampiyonayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘Okulumuz öğrencisi Berrak Dilay Top, Okul Sporları Genç Türkiye Şampiyonasında finale kalmıştır. Bir önceki maçta sakatlık yaşadığı için 1.  ve 2.nin belirlendiği son maçta kolu sargılı olduğundan sağlık görevlisi maça çıkmasına izin vermemiştir. 1.liğini garanti gördüğümüz sporcumuz bu sebeple Türkiye ikincisi olmuştur.’

Hasdemir ayrıca, ‘öğrencimizin hazırlanmasında ve salonunu kullandırarak katkı sağlayan Akçakoca Fitbulls salonunun işletmecisi Serdar Kibar’a da katkılarından dolayı teşekkür ederiz’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.