DOLAR 32,4330 0.25%
EURO 35,5248 0.33%
ALTIN 2.325,850,30
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22916692,52%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mason eskisi Özhan Kızıltan’dan şehit annesine saygısızlık: İstediğin yere şikayet et!..
  • Akçakoca Gazetesi
  • ASAYİŞ
  • Mason eskisi Özhan Kızıltan’dan şehit annesine saygısızlık: İstediğin yere şikayet et!..
3821 okunma

Mason eskisi Özhan Kızıltan’dan şehit annesine saygısızlık: İstediğin yere şikayet et!..

ABONE OL
27/01/2023 17:18
Mason eskisi Özhan Kızıltan’dan şehit annesine saygısızlık: İstediğin yere şikayet et!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet içerisine sızmaya çalışan Masonik hareketin tecrübeli ismi ve kendi ifadeleriyle ‘eski mason’ olan müstafi Özhan Kızıltan, hukuksuzlukta sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Kendi özel aracını yaya yolu olan kaldırımlara sık sık park eden Kızıltan, kendisine ceza yazılmayacağından bir şekilde emin olmalı ki kendisini uyaran vatandaşları azarlamaktan da geri durmuyor.

Akçakoca Gündem gazetesi internet haber sitesinin haberine göre, otomobilini bir kez daha kaldırıma park ederek suç işleyen Kızıltan, kendisini yanlış park nedeniyle uyaran bir şehit annesini azarlıyor.

Haber sitesinin iddiasına göre, şehit annesine saygısızlıkta sınır tanımayan Kızıltan, ‘babanın malı mı’, ‘git istediğine şikayet et’ şeklinde çıkışlarla şehit annesini rencide etmekten geri durmuyor.

Bir yanlışın düzeltilmesi için çaba sarf eden şehit annesinin, Kızıltan’ı emniyet birimlerine şikayet etmesine rağmen emniyetten kimsenin gelmediğinin de belirtildiği haberde, şehit annesinin çaresizliği anlatılıyor.

Daha önce Akçakoca’da bir vatandaşı sokak ortasında silahla vuran Kızıltan’ın şiddete meyilli olduğu bilinmesine rağmen, kendisinin yaptığı saldırı ve hakaretlere adli mercilerin kayıtsız kalmayacakları, insani bir tavır gösteren şehit annesinin yediği hakaretler için kendisininin şikayetlerini dikkate alacakları öngörülüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.