DOLAR 32,5963 0.37%
EURO 34,8080 0.16%
ALTIN 2.496,450,49
BIST 9.462,41-0,65%
BITCOIN 21055075,25%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yalan ifadeyle fitne çıkartan Özhan Kızıltan’a iş insanı Pandul’dan tokat gibi cevap geldi
  • Akçakoca Gazetesi
  • ASAYİŞ
  • Yalan ifadeyle fitne çıkartan Özhan Kızıltan’a iş insanı Pandul’dan tokat gibi cevap geldi
9037 okunma

Yalan ifadeyle fitne çıkartan Özhan Kızıltan’a iş insanı Pandul’dan tokat gibi cevap geldi

ABONE OL
10/08/2021 11:46
Yalan ifadeyle fitne çıkartan Özhan Kızıltan’a iş insanı Pandul’dan tokat gibi cevap geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde yanında bir kadınla bindiği Akçakoca Belediyesinin gezi teknesinde olay çıkartan, taşkınlıklar yapan, tekne personelinin müdahale etmek zorunda kaldığı tecrübeli mason Özhan Kızıltan’ın 40 yıllık dostları birbirine düşürmeye çalışan planı suya düştü.  İş insanı Abdülkadir Pandul’un ismini vererek emniyet mensuplarını arayan ve Pandul ile bazı Akçakocalı isimleri birbirine düşürmeye çalışan Kızıltan’ın iftira dolu ifadesini yalanlayan kişi ise bizzat emniyet müdürlüğüne giderek doğru ifade veren Pandul oldu.

Olay şöyle gelişti… Önceki gece yanındaki bayanla gezi teknesine binen ve teknedeyken çektirdiği keyifli fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan mason localarının gedikli eskisi Özhan Kızıltan, aynı dakikalarda polisi arayarak iddia odur ki hayati tehlikesinin olduğunu söyledi.

İhbarı değerlendiren emniyet mensupları da gezi teknesinin kıyıya dönüşünde Kızıltan ve yanındaki bayanı alarak emniyete götürdü ve şikayetini aldı.

Emniyetteki ifadesinde, teknede olduğu sırada Abdülkadir Pandul’un kendisini aradığını, Akçakocalı 3 ismi söyleyerek bu kişilerin kendisini öldüreceklerini söylediğini, teknden inmemesi gerektiğini söylediğini ileri süren Kızıltan, ismi verilen 3 kişi hakkında davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Kızıltan’ın bu ifadesi üzerine Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan iş insanı Abdülkadir Pandul ise Kızıltan’ın verdiği düzmece ifadeyi yalanladığı ortaya çıktı.

Pandul’un Özhan Kızıltan’ın söylediklerini yalanlaması üzerine, isimleri verilen 3 kişi karşı şikayetlerde bulununca iftira ve bozgunculuktan medet bekleyen Kızıltan’ın evi polislerce arandı. Evinden çok sayıda yasa dışı kesici ve delici silahlar çıkan Kızıltan’ın silahlarına el konarak adli zapta alındı.

Bu düzmece ifadelerle Pandul ve yakınındaki 3 arkadaşının arasına nifak tohumları serpmeye çalışan bozguncu Kızıltan’ın çirkin planı elinde patladı.

Sözkonusu şahısların ise karşı dava açarak Kızıltan’ın yalan beyanlarla yaptığı karalama senaryosu için yargı önünde hesap soracakları öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.