DOLAR 32,6063 0.11%
EURO 35,0247 0.42%
ALTIN 2.428,840,25
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093258-3,57%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tecrübeli Mason Özhan Kızıltan’ın Belediye’yi Küçük Düşürme Operasyonu Emniyet’in Duvarına Çarptı
  • Akçakoca Gazetesi
  • ASAYİŞ
  • Tecrübeli Mason Özhan Kızıltan’ın Belediye’yi Küçük Düşürme Operasyonu Emniyet’in Duvarına Çarptı
6924 okunma

Tecrübeli Mason Özhan Kızıltan’ın Belediye’yi Küçük Düşürme Operasyonu Emniyet’in Duvarına Çarptı

ABONE OL
06/08/2021 13:58
Tecrübeli Mason Özhan Kızıltan’ın Belediye’yi Küçük Düşürme Operasyonu Emniyet’in Duvarına Çarptı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazdığı hakaret yazıları ve sosyal medya üzerinden yaptığı karalama paylaşımlarıyla başı mahkemelerden kurtulmayan papyonlu mson Özhan Kızıltan, dün akşam saatlerinde yine ortalığı birbirine katacak yalan ihbarlarla Emniyet teşkilatına uykusuz bir gece geçirtti.

Polis Gazetesi muhabiri olduğunu iddia eden Özhan Kızıltan, son zamanlarda küfür ve hakaret içerikli yazılarıyla Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu başta olmak üzere, çok sayıda makam sahibi insanı rencide eden paylaşımlarıyla herkesin tepkişsini çeken bir isim.

Ereğli doğumlu Özhan Kızıltan ata yurdu olan Akçakoca’ya ayak bastığı son bir kaç sene içerisinde çokça düşman kazanırken, yaptığı sansasyonel hareketleri arasında yalan ihbar ve beyanlarla Emniyet ve Yargı güçlerini gereksiz yere meşgul edip kendini gündemde tutmak eğilimine sahip.

 

 

Dün akşam saatlerinde yanında bulunan bir kadınla Akçakoca Belediyesinin gezi teknesi olan Pusula Katamaran’a binen Özhan Kızıltan’ın önce mutluluk fotoğrafları paylaştığı geminin hareket etmesinyle birliklte yeniden sansasyon yaratmak adına polise ihbarda bulunduğu, can güvenliği olmadığını söylediği öğrenildi.

Polis ekiplerinin bu ihbar üzerine birkaç ekip halinde liman içine intikal ettikleri, bir sivil ekibin de zodıac bot vasıtasıyla kadaran denize adeta çıkartma yaparcasına ayak bastıkları öğrenildi.

 

 

Kızıltan’ın uzun süredir yaptığı dengesiz paylaşımlarının farkında olmalarına rağmen her ihbarı aynı ciddiyetle değerlendiren emniyet mensupları, geminin limana yanaşmasıyla adeta ABD başkanını korur gibi Kızıltan’ı alıp götürdükleri dikkatlerden kaçmadı.

Kızıltan’ın emniyet yetkililerini neden teyakkuza geçirdiği henüz öğrenilemezken, sanki denizaltından katamarana bir torpido atılacakmışçasına yapılan tedbir uygulamaları dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre, Geçmişinde mason locasının üst düzey yetkilisi olduğu iyi bilinen sansasyon düşkünü Kızıltan’ın gemi içerisinde bir kişi tarafından tehdit edildiğini söylediğini fakat katamaran çalışanlarına bu durumu söylemek yerine, çok sevdiği yaygara yöntemiyle hareket edip Akçakoca Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimleri bir kez daha gereksiz yere harekete geçirdiği öğrenildi.

 

 

Daha öncesinde Akçakoca belediye başkanı Okan Yanmaz ve gezi teknesi Pusula Katamaran’la ilgili olarak yaptığı ağır hakaret ve eleştiri paylaşımlarıyla hatırlanan Kızıltan’ın son eyleminde bizzat yerin dibine sokmaya çalıştığı gezi teknesini kullanması ve yeni bir küçük düşürme ve kötü haber yaptırma çabası olarak algılansa da, duyarlı gemi personeli ve tecrübeli emniyet mensupları onun bu oyununu boşa çıkartarak yaygara koparmasına fırsat vermeden gemiden uzaklaştırdı.

 

 

Daha öncesinde Akçakoca Polis teşkilatı hakkında da yalan paylaşımlar yaparak Ereğli ve Alaplılı Polislerin Akçakoca da torpille çalıştıklarını iddia eden Kızıltan’ı yakından tanıyan polis ekipleri, karakterini iyi bildikleri Kızıltan’ı sessiz bir şekilde limandan alıp ifadesine başvurduktan sonra evine bıraktılar.

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.